П`ятниця, 27.09.2024, 04:54
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » 2013 » Серпень » 23
Шановні партнери, колеги, друзі

Запрошуємо Вас проявити ініціативу та долучитись до написання концепції зі створення в нашому місті Чернівці, унікального в Україні, Центру соціально-психологічної допомоги підліткам з досвідом зловживання психоактивних речовин.

Створена ініціативною групою концепція, буде подана на розгляд Міжнародним благодійним фондом «СНІД Фонд Схід-Захід» ((AIDS Foundation East-West –AFEW) в рамках проекту «Заповнюючи прогалини: Здоров’я та права уразливих груп населення» в рамках 1-ого туру конкурсу на створення Центру соціально-психологічної допомоги підліткам з досвідом зловживання психоактивних речовин.

Головна мета діяльності Центру полягає у створенні сприятливих умов для ре соціалізації підлітків з досвідом зловживання психоактивних речовин, надання висококваліфікованої психологічної та соціальної допомоги, профілактиці соціально небезпечних інфекційних захворювань, девіантної поведінки та правопорушень.

1-и ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: Модератор | Дата: 23.08.2013 | Коментарі (0)

З червня місяця цього року стартував пілотний проект «Профілактика ВІЛ \ ІПСШ серед представників уразливих груп за допомогою он-лайн аутрич». Молодь 21 століття активно використовує Інтернет для знайомств, спілкування, особливо в соціальних мережах, а також пошуку потенційних клієнтів. Секс пропонується всюди, є безліч сайтів, груп, сторінок, де користувачі пропонують свої послуги.
Сьогодні Інтернет перетворився на альтернативний спосіб поширення заходів спрямованих на профілактику ВІЛ\СНІДУ та є шляхом активного залучення сексуально активної молоді до програми профілактики.
За даними дослідження серед жінок залучених до секс бізнесу, найбільш поширеним способом пошуку клієнтів є телефоні дзвінки та Інтернет – 56% опитуваних вдавались до такого способу за останні 6 місяців. Будучи потужним інформаційним джерелом , Інтернет може стати інструментом донесення профілактичної інформації до представників уразливих груп.
Важливим є той факт, що особи які шукали с ... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: Модератор | Дата: 23.08.2013 | Коментарі (1)