Четвер, 28.03.2024, 19:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернівецький міський Благодійний фонд Нова СІМ'Я


ШАРА!!!
Видео
Меню сайту
Форма входу
Не ошибись мечтой
Обними меня
Головна » Архів матеріалів

Напевно в дитинстві кожний з нас мріяв створити власну книгу. А хіба тільки у дитинстві…
Таку можливість реалізував Леонід Мазорчук на майстер-класі по виготовленню власної дитячої книжки. Головний герой його книги – Цвіркун. Який зовні нагадує легендарного Сальвадора Далі. Але і Далі у своїй автобіографічній книзі «Таємне життя Сальвадора Далі» згадує про цвіркунів. Але ті спогади досить ексцентричні

“Сучасна ілюстрація дитячих видань у Німеччині”- так називається мандрівна виставка, яку представляють у виставковому центрі «Вернісаж» українсько-німецьке культурне товариство та центр Gedankendach спільно з Ґете-Інститутом.
Тринадцяти митцям німецької книжкової ілюстрації було запропоновано сами ... Читати далі »
Переглядів: 569 | Додав: Модератор | Дата: 06.09.2011 | Коментарі (3)



Чернівецький міський благодійний фонд "Нова сім’я" (м. Чернівці, вул. Комарова, 28Г, тел./факс: +380 (372) 55 83 63)
за підтримки Міжнародного фонду "Відродження"
м. Київ, вул. Артема, 46
тел: +380 (44) 461 97 09
факс: +380 (44) 486 76 29
irf@irf.kiev.ua
http://www. irf.ua/

Бежан Альона
e-mail: familynew@ukr.net
2 вересня 2011р.
ПРЕС-РЕЛІЗ

[c][b]Вперше, задля подолання поширення ВІЛ, наркотиків та проституції серед Чернівецьких дітей вулиці, об’єднали свої зусилля громадськість, студентство та державні органи влади.

На початку червня в Чернівцях пройшла робоча зустріч Обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ. 28 представників державних установ та неурядових організацій області, об’єдналися у пошуку засобів та механізмів вирішення головного для ... Читати далі »
Переглядів: 539 | Додав: Модератор | Дата: 02.09.2011 | Коментарі (0)

Уважаемые коллеги!

В ноябре 2010 года стартовал Транснациональный антинаркотический интернет-конкурс "Майя". Организаторы конкурса Всемирная Лига "Разум вне наркотика" совместно с Международной шахматной федерацией и Союзом журналистов России запустили этот международный глобальный социальный проект с целью показать закулисную жизнь наркомана, предоставить людям возможность услышать правду о наркотиках из уст зависимых и их близких.

В октябре 2011 года стартует второй Международный этап социальной антинаркотической акции, еще более масштабный и всеобъемлющий. Конкурс включает следующие направления творчества: исповедальный рассказ, видео, фото и рисунок. Цель данного проекта – показать закулисную жизнь людей, употребляющих различные виды наркотиков, предоставить людям возможность услышать правду о наркомании из уст зависимых и их близких.

Участвовать может каждый, кому не безразлична эта проблема. Возраст участников – от десяти лет. Проект продлит ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: Модератор | Дата: 25.08.2011 | Коментарі (0)

УІДПГЗ активно пропагує та використовує в практичних і навчальних цілях наукові публікації, що присвячені теоретичним і практичним аспектам інтегрованої допомоги СІН, які одночасно можуть бути ВІЛ-інфікованими, хворими на туберкульоз та/або гепатити В, С. У цьому випуску ми пропонуємо анотації наукових робіт за темами “Догляд, лікування, підтримка, що пов’язані з ОЗТ і СІН” та “ОЗТ під час вагітності”, розміщених на вебсайті УІДПГЗ.

"Передача ВІЛ та економічна доцільність програм підтримувальної терапії метадоном " – Грегорі С. Зарик (Gregory S. Zaric) та інші // "Американський журнал громадського здоров’я", червень 2000, № 7.
Авторами було виконано дослідження, за результатами якого було доведено економічну доцільність програм метадонової ЗПТ для лікування героїнової залежності та, зокрема, їхній вплив на ВІЛ-епідемію. В рамках дослідження було розроблено динамічну модель епідемії з метою вивчення впливу розширення програм метадонової ЗПТ на обсяги витрат на охорон ... Читати далі »
Переглядів: 683 | Додав: Модератор | Дата: 25.08.2011 | Коментарі (0)

28 липня в 7-и регіонах України, пройшла компанія до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, оголошеному Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

«Гепатит С – це наступна епідемія, яка через кілька років може стати більш серйозною проблемою, ніж ВІЛ/СНІД» - інформує Всесвітня організація охорони здоров’я. У світі понад 350 мільйонів людей інфіковані гепатитом В, і близько 170 мільйонів людей – гепатитом С. Україна за темпами поширення вірусних гепатитів посідає переш місце в Європі, адже, за даними Міністерства охорони здоров’я країни, у нас понад 1 млн. людей інфіковані вірусами гепатиту В й 1.2 млн. – вірусами гепатиту С.

28 липня, в центрі мальовничого краю Буковини – місті Чернівці, неподалік від центральної Ратуші краю, вперше пройшла акція, присвячена проблемі браку знань, доступу до діагностики й лікув ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 547 | Додав: Модератор | Дата: 03.08.2011 | Коментарі (4)


Український інститут досліджень політики щодо громадського здоров’я Ukrainian Institute on Public Health Policy (UIPHP)

ПОДІЇ В УКРАЇНІ
Про IV Національну конференцію з питань ЗПТ

На 23-24 червня 2011 року в м.Києві заплановано проведення IV Національної конференції з питань ЗПТ, на якій буде розглянуто низку актуальних проблем розвитку замісної підтримувальної терапії в контексті її доступності, якості та життєспроможності.
За сім років свого існування в Україні ЗПТ стала невід’ємною частиною національних профілактично-лікувальних заходів в сфері профілактики ВІЛ-інфекції та лікування наркотичної залежності. Понад 6000 хворих отримали доступ до сучасної допомоги, яка в багатьох випадках покращила їх соматичне та психічне здоров’я, змінила спосіб життя не тільки пацієнтів ЗПТ, а й їхніх близьких. Так, якщо серед загальної популяції СІН в Украї ... Читати далі »
Переглядів: 629 | Додав: Модератор | Дата: 08.06.2011 | Коментарі (0)

Женева, 12 травня 2011 р. – Результати, оголошені сьогодні Національними Інститутами охорони здоров’я США, демонструють, що застосування високоактивної антиретровірусної терапії (ВАРТ) ВІЛ-позитивних осіб зменшує ризик передачі вірусу їхнім неінфікованим статевим партнерам на 96%.
«Такий прорив сприятиме значному прогресу в справі профілактики, а також створить нові можливості та пріоритети в подоланні ВІЛ-інфекції, – пілкреслив Мішель Сідібе (Michel Sidibé), виконавчий директор ЮНЕЙДС (UNAIDS), - тепер нам слід забезпечити, щоб статеві партнери мали доступ до лікування на профілактики».
Досліди, що їх було проведено Мережею профілактики ВІЛ-інфекції (HIV Prevention Trials Network), залучили понад 700 дискардантних пар (в яких один із партнерів був ВІЛ-позитивним, а інший – ВІЛ-негативний) з Африки, Азії, Латинської Америки та США.
У проведене дослідження було залучено лише ВІЛ-позитивних осіб, що мають кількість клітин CD4 в межах 350-550 (і таким чином поки що не ... Читати далі »
Переглядів: 562 | Додав: Модератор | Дата: 20.05.2011 | Коментарі (0)

 Занятия медитацией и умение управлять своим стрессом помогут снизить вред от ВИЧ
 Частое употребление алкоголя может быть причиной ускорения прогрессирования ВИЧ-инфекции.
 Задокументированный случай передачи ВИЧ от живого донора органа реципиенту
 Прием витамина D3 способствует профилактике побочных эффектов Тенофовира.
 Дополнительные доказательства того, что перерывы в лечении не рекомендуются
 Генную терапию ВИЧ-инфекции испытали на шести пациентах

Занятия медитацией и умение управлять своим стрессом помогут снизить вред от ВИЧ
Калифорнийские ученые экспериментальным путем подтвердили, что занятия медитацией и умение управлять своим стрессом помогут снизить вред от ВИЧ
Занятия медитацией способны снизить пагубное воздействие вируса иммунодефицита человека. К такому выводу пришли ученые из Центра Психонейроиммунологии Университета Калифорнии.
Как известно, медитация - крайне эффективный ... Читати далі »

Переглядів: 854 | Додав: Модератор | Дата: 21.04.2011 | Коментарі (0)

 Президент України підписав зміни до Закону України "Про запобігання захворюванню на СНІД та соціальний захист населення"
 ЮНЕЙДС закликає Уряд України забезпечити безперервність послуг, пов’язаних з ВІЛ і підтримує прийняття нового закону
 Додаткові заходи щодо розширення доступу СІН до сучасних методів лікування

Президент України підписав зміни до Закону України "Про запобігання захворюванню на СНІД та соціальний захист населення

У січні 2011 Президент України Віктор Янукович підписав зміни до ЗУ «про запобігання захворюванню на СНІД та соціальний захист населення», ухвалені наприкінці грудня 2010 року Верховною Радою, згідно з якими “держава гарантує забезпечення запобігання поширенню ВІЛ-інфекції за допомогою програм зменшення шкоди, що, серед іншого, передбачають використання замісної підтримувальної терапії для осіб, які страждають на наркотичну залежність, та створення умов для заміни використаних ін'єкційних голок і шприців ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Модератор | Дата: 21.04.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 »